KHL klubs «Jokerit» piedāvā Selanē 10 miljonus dolāru (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Somijas klubs Helsinku «Jokerit» turpina vervēt uzbrucēju Tēmu Selanē, ziņo «Ilta Sanomat».

«Jokerit» vienība 44 gadus vecajam Selanē par pilnu sezonu piedāvā 10 miljonus dolāru, bet par pusi no sezonas mačiem 5 miljonus dolāru.

Zīmīgi, ka pirms sezonas «Jokerit» ģenerālmenedžeris Jari Kurri paziņoja, ka kluba kopējais budžets būs 10 miljoni eiro.

Pēc pagājušās sezonas Helsinku «jokerit» vienību izpirka krievu biznesmeņi - Genādijs Timčeko un brāļi Rotenbergi.

44 gadus vecais Somijas uzbrucējs iepriekšējās sezonas izskaņā atvadījās no Nacionālās hokeja līgas (NHL), pieliekot punktu spožajai karjerai Ziemeļamerikā.

Selanē NHL aizvadījis 19 sezonas, pārstāvot Anaheimas «Ducks», Vinipegas «Jets», Sanhosē «Sharks» un Kolorādo «Avalanche».

NHL viņš piedalījies 1451 regulārā čempionāta mačā, kurā izcēlies ar 684 vārtu guvumiem un 773 rezultatīvām piespēlēm, bet Stenlija kausa izcīņā viņa kontā 130 spēlēs gūti 44 vārti un 44 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu