Somijas KHL klubs «Jokerit» gatavs uz visu, lai iegūtu Selanē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Somijas klubs Helsinku «Jokerit» mēģina pārliecināt uzbrucēju Tēmu Selanē noslēgt vienošanos, vēsta «Ilta Sanomat».

44 gadus vecais Somijas uzbrucējs iepriekšējās sezonas izskaņā atvadījās no Nacionālās hokeja līgas (NHL), pieliekot punktu spožajai karjerai Ziemeļamerikā.

«Problēma ir tāda, ka «Jokerit» gatava piekrist jebkādiem maniem nosacījumiem,» sacīja somu hokeja leģenda. «Es varu pats izvēlēties, cik un kādus mačus aizvadīt. Tas nav viegls lēmums.»

«No otras puses, KHL kalendārs ir diezgan smags, taču iesaistīties no sezonas otrās daļas būtu smagi. Mēģināšu visu apdomāt un pieņemt pareizo lēmumu,» skaidroja Selanē.

Selanē NHL aizvadījis 19 sezonas, pārstāvot Anaheimas «Ducks», Vinipegas «Jets», Sanhosē «Sharks» un Kolorādo «Avalanche».

NHL viņš piedalījies 1451 regulārā čempionāta mačā, kurā izcēlies ar 684 vārtu guvumiem un 773 rezultatīvām piespēlēm, bet Stenlija kausa izcīņā viņa kontā 130 spēlēs gūti 44 vārti un 44 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu