Pirmo reizi Olainē ģimenes vienosies krāšņā velobraucienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šo svētdien, 23.augustā, pirmo reizi notiks Latvijas Velo svētki Olainē, kad piecās dažādās distancēs sacentīsies gan šosejas, gan kalnu riteņbraucēji. Pasākumā īpaši gaidītas ir ģimenes no visas Latvijas, kuras aicinātas vienoties krāšņā braucienā pa Olaines pilsētu, bet atraktīvākie brauciena dalībnieki iegūs vērtīgas balvas no sacensību atbalstītājiem. Latvijas Velo svētki Olainē ir augsta līmeņa riteņbraukšanas sacensības, kas turklāt pieejamas ikvienam par demokrātisku dalības maksu.

Latvijas Velo svētki Olainē ir ne tikai augsta līmeņa riteņbraukšanas sacensības, bet arī svētki visām ģimenēm un riteņbraukšanas entuziastiem. Ģimenes distance simbolizē ģimeniskās vērtības, kuru pamatā ir kvalitatīvi pavadīts laiks visiem kopā, un šogad arī Olainē tiks iedibināta šī populārā tradīcija. Lai radītu svētku sajūtu un pozitīvas emocijas gan pašiem distances dalībniekiem, gan līdzjutējiem, dalībnieki tiek aicināti īpaši padomāt par savu vizuālo tēlu.

Balvas no «Möller's» saņems Latvijas Velo svētku Olainē dalībnieki nominācijās:

• Cienījamākais dalībnieks;

• Jaunākais dalībnieks;

• Bērnu distances Sīkstākie braucēji.

Savukārt «PF Ķekava» un «Veselības pasaule» būs sagādājusi vērtīgas balvas Ģimenes distances dalībniekiem šādās nominācijās:

• Košākais riteņbraucējs;

• Saldākais pārītis;

• Raibākā ģimene;

• Oriģinālākā ķivere;

• Neparastākais velosipēds.

Visas dienas garumā Latvijas Velo svētku Olainē dalībniekus uzmundrinās DJ Toms Grēviņš ar dzīvespriecīgu mūziku. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties konkursos un laimēt balvas no pasākuma atbalstītājiem, bet sacensību mazākie dalībnieki varēs pavadīt laiku radošajās darbnīcās un izmantot piepūšamās atrakcijas.

Iepriekšējā reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv turpinās līdz 20.augustam. Bērniem līdz 12 gadu vecumam, reģistrējoties iepriekš, dalība bez maksas. Balvu fonds – 12 000 EUR vērtībā.

Latvijas Velo svētkus Olainē organizē sporta pasākumu aģentūra «Alpha Baltic Sport» sadarbībā ar Olaines novada pašvaldību un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju. Pasākumu un veselīgu, sportiski aktīvu dzīvesveidu atbalsta a/s «Olainfarm».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu