«Rīga» pārbaudes turnīrā zaudē arī «Serebrjanije ļvi»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» jaunatnes hokeja komandu pārbaudes turnīra Krievijas pilsētā Čerepovecā, kas nosaukts par godu kosmonautam Pāvelam Beļajevam, trešajā spēlē ceturtdien ar rezultātu 4:6 (1:1, 1:3, 2:2) piekāpās Sanktpēterburgas «Serebrjanije ļvi» vienībai.

Otrās trešdaļas sākumā rīdzinieki spēja izvirzīties vadībā ar rezultātu 2:1, tomēr trešdaļas beigās jau zaudēja ar 2:4. Trešās trešdaļas vidusdaļā «Rīga» panāca izlīdzinājumu 4:4, tomēr cīņas beigās ielaida divus vārtus un cieta neveiksmi.

Latvijas kluba labā pa vieniem vārtiem guva lietuvieši Daniels Bogdzjuls un Pauļus Gintauts, kā arī Deivids Sarkanis un Frenks Razgals.

Turnīrā, kurā sacenšas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas, «Rīga» sākotnēji pirmdien ar 3:0 uzveica sacensību saimniekus «Almaz», bet trešdien ar 2:5 piekāpās Sanktpēterburgas «Dinamo» komandai.

Noslēdzošajā cīņā piektdien Latvijas komanda samēros spēkus ar Stupino «Kapitan», kur, kā vēsta laikraksts «Diena», pārcēlies latvietis Patriks Škuratovs.

Pirms pirmā jaunā sezonas pārbaudes turnīra «Rīgas» komanda treneru Ģirta Ankipāna un Ronalda Ozoliņa vadībā aizvadīja treniņnometnes Gulbenē un Rīgā. Turpinājumā rīdzinieki no 4. līdz 20.augustam aizvadīs vēl vienu treniņnometni Rīgā, bet pirms paša sezonas sākuma Ufā risināsies Pasaules kauss jauniešu komandām.

Turnīrā Čerepovecā «Rīgas» komandu vada Ozoliņš, kurš formāli ir galvenā trenera vietas izpildītājs, taču oficiāls līgums par vienības vadīšanu pagaidām nav noslēgts.

Starpsezonā «Rīga» bija tuvu līguma noslēgšanai ar galveno treneri Leonīdu Beresņevu, kura palīga amatā strādātu Rodrigo Laviņš, tomēr darījums nenotika, jo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas «Dinamo» ilgstoši ir neskaidrības ar nākamās sezonas finansēm.

Pagājušajā sezonā «Rīga» pirmoreiz vēsturē pārvarēja MHL izslēgšanas turnīra pirmo kārtu, bet astotdaļfināla sērijā ar 2-3 piekāpās vēlākajai finālistei Maskavas «Krasnaja armija».

Rīdzinieku līdzšinējais galvenais treneris Leonīds Tambijevs karjeru turpinās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionu Karagandas «Sariarka» no Kazahstānas treneru kolektīvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu