Lāms: Nekad nespēlēšu Kataras vai ASV komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pieredzējušais Vācijas futbolists Filips Lāms ar atklājis, ka vēlas savu karjeru noslēgt Minhenes «Bayern» komandā, ar kuru vēlreiz grib izcīnīt UEFA Čempionu līgas trofeju.

Vairāki Eiropā slaveni futbolisti karjeras pēdējos gadus aizvada Ziemeļamerikas MLS līgā vai dodas uz Kataru, kur tiem tiek piedāvātas dāsns atalgojums. Pāri okeānam devušies tādi pazīstami britu futbolisti kā Frenks Lempards un Stīvens Džerārds.

«Citi futbolisti dodas uz Kataru vai ASV, bet es tā nedarīšu. Mana karjera noslēgsies «Bayern» komandā. Vēlos vēlreiz uzvarēt Čempionu līgā,» izdevumā «Transfermarkt» citēts 31 gadu vecais Lāms.

Nesen pazīstamais Anglijas futbola izlases un Mančestras «United» uzbrucējs Veins Rūnijs medijiem izteicās, ka neizslēdz iespēju kādu dienu izmēģināt savus spēkus MLS čempionātā. Pagaidām gan viņš koncentrējas spēlēšanai «United» sastāvā.

Lāms «Bayern» rindās spēlē jau kopš 2005. gada. Šajā laikā viņš ar Minhenes komandu sešreiz kļuvis par Vācijas bundeslīgas čempionu, piecreiz ieguvis Vācijas kausu, izcīnījis Čempionu līgas uzvarētāja titulu un ticis pie citām prestižām trofejām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu