Latvijas minifutbola čempionāta atlases posmi noslēgušies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. augustā Vidzemes olimpiskā centra stadionā notika pēdējais Latvijas minifutbola čempionāta atlases posms. Ir zināmas visas spēcīgākās komandas, kuras tiksies finālā.

Lielā karstumā par ceturtā atlases posma uzvarētājiem kļuva komanda «LDZ Cargo» no Jelgavas. Otro vietu ieņēma «Allegro» no Dobeles, bet trešajā vietā ierindojās «Cerber apsardze» no Rīgas.

Pēc aizvadītajiem četriem atlases posmiem ir zināmas visas divdesmit komandas, kuras tiksies finālā. Fināls notiks 22. augustā Aizkrauklē, un tajā spēkiem mērosies divpadsmit komandas, kuras atlases posmos iekļuva pirmajos trijniekos, un astoņas komandas, kuras ieguva visvairāk ieskaites punktu kopvērtējuma tabulā.

Čempionāts ir iegājis finiša taisnē, un ir atlicis lielais fināls, kurā tiks noskaidroti Latvijas minifutbola čempioni. Spēcīgākās trīs komandas iegūs tiesības piedalīties Baltijas kausā, kurā varēs mēroties spēkiem ar Lietuvas un Igaunijas minifutbola komandām. BalticCup 2015 notiks 5.septembrī Lietuvā, Viļņā.

Kopvērtējuma tabulu ar komandām, kuras kvalificējušās finālam, un detalizētu informāciju par čempionāta norisi iespējams atrast Latvijas minifutbola asociācijas mājaslapā www.minifutbols.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu