Krievijas futbola izlasei jauns galvenais treneris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vitaly Timkiv/TASS/Scanpix

Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētās Maskavas CSKA kluba vecākais treneris Leonīds Sluckis iecelts par Krievijas valstsvienības galveno speciālistu.

Vienošanās ar Slucki esot parakstīta līdz 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas beigām. Neskatoties uz jauno amatu, Sluckis arī turpmāk vadīs CSKA komandu.

«Esam pateicīgi CSKA kluba vadībai, kas nepalika malā un atbalstīja nacionālās izlases intereses. Vēlam Leonīdam Sluckim veiksmīgu darbu ar valstsvienību, kurai ir atbildīgs mērķis priekšā - iekļūt «Euro2016» finālturnīrā,» sacīts oficiālajā Krievijas Futbola federācijas (RFS) paziņojumā.

Atgādināsim, ka jūlijā RFS un bijušais izlases galvenais treneris Fabio Kapello pārtrauca darba attiecības. Šādu lēmumu Kapello pieņēma, jo RFS nepildīja finansiālās saistības.

44 gadus vecais Sluckis CSKA vienību vada kopš 2009.gada. Pirms tam viņš strādāja «Krylia Sovetov», «FC Moscow» un «Uralan Elista» vienībā.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas G apakšgrupā Krievija šobrīd ar astoņiem punktiem atrodas trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu