BK «Saldus» atteicies no dalības LBL pirmās divīzijas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @AldarisLBL

BK «Saldus» atteicies no iespējas nākamajā sezonā piedalīties «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā, vēsta vienības mājas lapa. Viens no galvenajiem iemesliem - nepietiek naudas.

Nākamajā sezonā BK «Saldus» piedalīsies LBL 2. divīzijas čempionātā, tādējādi pievēršoties vietējās sporta dzīves pilnveidošanai, teikts kluba paziņojumā.

Lēmums atteikties no dalības LBL pirmās divīzijas čempionātā pieņemts vairāku iemeslu dēļ, bet nozīmīgākais no tiem ir apstāklis, ka iepriekšējās sezonas lielākais sponsors nolēmis pārtraukt sniegt finansiālu atbalstu basketbola klubam «Saldus», kā rezultātā trūkst finansējuma, lai nodrošinātu kvalitatīvu startu 1. divīzijas turnīrā.

Tāpat ar esošo finansējumu nav iespējams algot augsta līmeņa sportistus. Saldus novada pašvaldība un citi iepriekšējo gadu atbalstītāji ir gatavi turpināt sadarbību ar BK «Saldus».

BK «Saldus» cer uz atbalstu arī turpmāk, kā arī uz jaunu sponsoru interesi, lai atgrieztos pirmajā divīzijā.

Iepriekšējā sezonā «Saldus» LBL kopvērtējumā ierindojās 9. vietā 10 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu