Latvijā dzimušais Podziņš: Pēc konsultēšanās ar aģentu nomainīju klubu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijā dzimušais uzbrucējs Ainārs Podziņš pastāstīja par pievienošanos Krievijas augstākās hokeja līgas (VHL) vienībai Krasnodaras «Kubaņ».

22 gadus vecajam Podziņam spēkā bija līgums ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Podoļskas «Vitjaz», taču uzbrucējs nolēmis pieņemt citu izaicinājumu.

««Vitjaz» man bija niecīgs spēles laiks, jo komandā bija ļoti daudz pieredzējušu spēlētāju. Pēc konsultēšanās ar aģentu nolēmu pievienoties vienam no labākajiem VHL klubiem,» «Sport-Express» citēts Podziņš.

«Jaunajā komandā man būs lielāks spēles laiks, kas man palīdzēs pielikt meistarībā. «Kubaņ» komandai ir ļoti laba infrastruktūra, pat labāka nekā citos KHL klubos,» skaidroja Podziņš.

Jūrmalā dzimušais Podziņš pagājušajā sezonā piedalījās 12 KHL mačos, atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pieticīgā snieguma dēļ Podziņš tika iznomāts VHL vienībai «Titan Klin», kur 13 spēlēs palika bez punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu