Lietuvas riteņbraucēji uzvar 24 stundu sacensībās Ogrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

25. un 26. jūlijā Ogres Zilajos kalnos norisinājās 24 un 12 stundu kalnu divriteņu (MTB) sacensības. Šogad piedalījās vairāk nekā 100 dalībnieku.

Sacensībās startēja arī pārstāvji no Lietuvas, un arī šis gads viņiem bija veiksmīgs. Pauļus Natalevičus kļuva par sacensību uzvarētāju, bet Sauļus Speičis izcīnīja otro vietu, katrs nobraucot 31 apli jeb 341 kilometru. Madonietis Juris Sniķis ierindojās trešajā vietā ar 28 apļiem un pieveiktiem 308 kilometriem.

Sieviešu solo klases konkurencē uzvarēja Līga Actiņa, nobraucot 198 kilometrus. Otro vietu ieguva Linda Leja, bet trešo Iluta Gulbe.

Vīriešu pāru konkurencē ilggadējais braucējs un pāru klases uzvarētājs Reinis Avens šogad ar jaunu komandas biedru Kasparu Kipuru komandā «ebike Machine» nosargāja savu titulu, nobraucot 36 apļus, 396 kilometrus.

Otro vietu izcīnīja Jorens Gredzens un Jānis Vasiļjevs no komandas «VELLAPĒDA», uz goda pjedestāla pirmā pakāpiena kāpa «LVM svina pumpuri» komandas braucēji Nauris Birkenbergs un Aigars Čeksters.

Vislielāko apļu skaitu – 43 apļus, kopā 473 kilometrus – pievarēja un vīriešu četrinieku konkurencē pirmo vietu izcīnīja komanda «Grandios», kuri ieguva un noturēja pārsvaru, naktī atraujoties no otrās vietas ieguvējiem «Ikšķile Velo». Par trešo vietu norisinājās cīņa starp komandām «Vidzemes mērnieks» un «Ķēdes Reakcija», tomēr spēcīgāka izrādījās komanda «Vidzemes mērnieks».

Jau vairākus gadus sīva cīņa norisinās starp jauktajām četrinieku komandām «ĀdažiVelo» un «KOMPOC». Arī šoreiz, cīnoties plecu pie pleca, katra komanda veica kopā 35 apļus, taču ātrāk to spēja izdarīt komanda «ĀdažiVelo», izcīnot pirmo vietu. Savukārt trešajā vietā ierindojās komanda «Flora».

Jau otro gadu paralēli 24 stundu disciplīnai norisinājās arī 12 stundu disciplīna, kurā solo klases vīriešu konkurencē uzvarēja Emīls Bergs, pārstāvot komandu «VOLKSWAGEN-VELOPROFS.LV», savukārt sieviešu konkurencē uzvarēja «VSK Noskrien» pārstāve Lauma Čerņevska.

Specbalvu no SIA Vinnis nominācijā «Ātrākais aplis 24h MTB» izcīnīja Reinis Avens un Zanda Rutkovska.

Specbalvas no InGo minidistancē «From dusk till dawn» (3 ātrākie apļi naktī no 24:00 - 06:00) saņēma: solo klasē Paulius Natalevičius, pāru klasē «ebike Machine» un četrinieku komanda «Ikšķile Velo».

Dalībnieki, kas piedalījās 24 stundu disciplīnā, solo vai pāru klasē, un sacensību laikā nobrauca 190 km (vīriešiem) vai 140 km (sievietēm), piedalījās «Impro Ceļojumi» piedāvātā ceļojuma uz Madeiru izlozē.

Laimīgais balvas ieguvējs ir Uldis Robļevskis no komandas «Ogre/Nesēdi Mājās», kurš kopumā nobrauca 20 apļus jeb 222 km.

Sīkāka informācija par sacensībām un rezultāti - www.velo24.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu