Lēvs: Teicu Gēcem: parādi, ka esi labāks par Mesi (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas nacionālās futbola komandas galvenais treneris Joahims Lēvs, pirms Pasaules kausa (PK) izcīņas finālspēlē laukumā sūtīja Mario Gēci, futbolistam teicis, lai parāda, ka ir labāks spēlētājs par argentīnieti Lionelu Mesi, kurš tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju.

22 gadus vecais Gēce finālmačā, kurā Vācija pagarinājumā 1:0 pieveica Argentīnu, iesaistījās no rezervistu soliņa, nomainot veterānu Miroslavu Klozi.

Tieši Gēce kļuva par cīņas galveno varoni, gūstot vienīgos vārtus otrajā pagarinājumā.

«Parādi visiem, ka esi labāks par Mesi, un izšķir spēles likteni. Man bija laba priekšnojauta,» ārvalstu medijos citēts Lēvs.

Jau pirms spēles Lēvs bija plānojis izmantot visas trīs maiņas, norādot, ka izlases rezervistu soliņš Vācijas komandai vienmēr ir gatavs pastiprināt valstsvienības sniegumu.

«Kad notika maiņa, teicu Gēcem, ka viņš var izšķirt spēles likteni,» FIFA mājas lapā citēts Kloze, kurš ir visu laiku rezultatīvākais Pasaules kausa izcīņas spēlētājs. «Tas ir izcils rezultāts, kas atsver visas iepriekšējās neveiksmes.»

Kloze izteicās, ka ir grūti aptvert notikušo. «Vienmēr esmu sapņojis virs galvas pacelt trofeju, nevis stāvēt blakus uzvarētājiem un aplaudēt. Vienreiz bijām otrie, divreiz trešie, un arī tas ir pasaules augstākais līmenis.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu