Šakira, Santana un sambas dejotāji uzstāsies Pasaules kausa noslēguma ceremonijā (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kolumbiešu popzvaigzne Šakira, meksikāņu ģitārists Karloss Santana, brazīliešu dziedātāja Ivete Sangalu un sambas skolas pārstāvji svētdien uzstāsies noslēguma ceremonijā pirms Pasaules kausa (PK) finālmača futbolā.

Šova sākums paredzēts pulksten 20.20 pēc Latvijas laika. Spēle starp Vāciju un Argentīnu Riodežaneiro "Maracana" stadionā sāksies plkst. 22.

Šakira uzstāsies jau trešajā PK finālturnīrā. Dziedātāja Brazīlijā ieradusies ar savu mazo dēlu, kura tēvs ir Spānijas futbolists Žerārs Pikē. Viņa kopā ar vietējo slavenību Karlinjosu Braunu izpildīs "La la la (Brazil 2014).

Pirms četriem gadiem Dienvidāfrikā Šakira uzstājās ar "Waka Waka", bet 2006. gadā Vācijā ar "Hips don't lie".

Pasaules čempioniem domāto trofeju stadionā ienesīs "Barcelona" zvaigzne Karless Pujols un brazīliešu modele Žizele Bundhena.

Drošības pasākumi paredzēti visaugstākajā līmenī, jo pilsētā būs mobilizēti 26 000 policistu un drošības dienestu aģentu.

Atklāšanas pasākumā 12. jūnijā Sanpaulu uzstājās kubiešu izcelsmes ASV reperis Pitbull, amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa un brazīliete Klaudija Leite.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu