Ozoliņa-Kovala un Grīva uzvar sacensībās «Ventspils šķēpi»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ēriks Gailis

Tradicionālajās vieglatlētikas sacensībās «Ventspils šķēpi» piektdien uzvaras izcīnīja Sinta Ozoliņa-Kovala un Jānis Svens Grīva.

Dāmu konkurencē Ozoliņai-Kovalai padevās 57,82 metrus tāls metiens, kamēr atlikušās divas vietas uz goda pjedestāla ieņēma Lietuvas pārstāves Indra Jakubaitīte un Liveta Jasinaite, kura šķēpu raidīja attiecīgi 54,52 metru un 52,82 metru tālumā.

Savukārt vīru sacensībās Grīvas šķēps lidoja 76,26 metru tālumā, kamēr otrais ar 75,59 metru tālu raidījumu bija Rolands Štrobinders. Tikmēr trešo vietu izcīnīja Ansis Brūns, kuram šis bija pirmais starts pēc savainojuma izārstēšanas. Pagājušā gada Eiropas čempionāta finālists šķēpu raidīja 74,65 metru tālumā.

Tiesa, nevienam no sportistiem neizdevās izpildīt šī gada pasaules čempionāta normatīvu.

Kā zināms, pasaules čempionāta normatīvu ir izpildījusi Latvijas rekordiste šķēpa mešanā Madara Palameika, kura Japānā notikušajās sacensībās veica 64,07 metrus tālu metienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu