Šūmahera sieva: viņam kļuvis labāk (12)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mihaēla Šūmahera sieva uzskata, ka bijušajam F-1 autosacīkšu pasaules čempionam pēc atgūšanās no komas un pārcelšanas jūnijā uz slimnīcu Šveicē ir kļuvis labāk ar veselību, viņa atklājusi vācu žurnālam.

Savos pirmajos publiskajos komentāros kopš Šūmahera negadījuma slēpojot 2013. gada 29. decembrī, Korinna Šūmahere sacīja «Neue Post», ka vērojama viņas vīra veselības uzlabošanās.

Mihaēla Šūmahera sieva Korinna
Mihaēla Šūmahera sieva Korinna Foto: AFP/LETA

«Viņam kļūst labāk, lēnām un pamazām, taču jebkurā gadījumā stāvoklis uzlabojas,» viņa atklājusi sieviešu nedēļas žurnālam vērojot jātnieku sporta sacensības.

47 gadus vecais Mihaēls Šūmahers 170 dienas pavadīja slimnīcā Francijas pilsētā Grenoblē pēc galvas savainojumiem atsitoties pret akmeni slēpojot Alpu kūrortā.

Kopš tā laika viņš gandrīz visu laiku bija komā zaudējot daudz svara. Pēc pilnīgas samaņas atgūšanas septiņkārtējais pasaules čempions 16. jūnijā pa gaisa ceļu tika nogādāts slimnīcā Šveices pilsētā Lozannā, kura specializējas smadzeņu savainojumu ārstēšanā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu