No basketbola izlases atskaitīti Šķēle un Lejasmeiers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No Latvijas basketbola izlases kandidātu loka gatavošanās ciklā Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīram atskaitīti Aigars Šķēle un Dāvis Lejasmeiers, vēsta Latvijas Basketbola savienības (LBS) mājas lapa. Abiem spēlētājiem radušās veselības likstas.

«Starp ārējās līnijas spēlētājiem konkurence samazinājusies, garajā galā kandidātu netrūkst. Katram dosim spēles laiku dažādās pozīcijās, katram būs iespēja pierādīt noderību,» sola galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Jau trešdien vakara treniņā Lejasmeieram saasinājušās muguras vainas, savukārt Šķēle pēc nodarbībām jutis diskomfortu ceļgalā.

«Nav nozīmes riskēt,» norādīja Bagatskis.

No četriem aizsargiem ierindā palikuši Ingus Jakovičs un Kaspars Vecvagars, kuram tās būs pirmās spēles pēc ilgas rehabilitācijas. Otrajā pozīcijā var spēlēt arī Mārtiņš Laksa un Haralds Kārlis.

Piektdien Latvijas izlase Šauļos aizvadīs pārbaudes spēli ar Tunisijas valstsvienību. Dienu vēlāk komandas tiksies atkārtoti.

Pirmajās divās pārbaudes spēlēs ar Tunisiju piedalīsies:

Vārds un uzvārdsPoz.Aug.Klubs 2015
Ingus Jakovičs1.186VEF Rīga
Kaspars Vecvagars1.193Žalgiris (LTU)
Mārtiņš Laksa2./3.198Jūrmala/Fēnikss
Haralds Kārlis2./3.195Seton Hall (ASV, NCAA)
Endrū Šmits4.205Liberty Univ. (ASV, NCAA)
Mārtiņš Meiers5.208BK Ventspils
Lauris Blaus5.205Liepāja/Triobet
Ričmonds Vilde5.210Houston (ASV, NCAA)
Dāvis Rozītis5.216BK Valmiera
Ronalds Zaķis5.207VEF Rīga

Trešā pārbaudes spēle Latvijas izlases kandidātiem būs 7. augustā «Arēnā Rīga» pret Slovēnijas komandu.

Latvijas komanda EČ apakšgrupu turnīra pirmajā posmā «Arēnā Rīga» tiksies ar Lietuvu, Igauniju, Beļģiju, Ukrainu un Čehiju. «EuroBasket 2015» risināsies no 5. līdz 20. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu