«TTT Rīga» turpina sadarbību ar Krastiņu un Meļņiku

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Basketbola klubu «TTT Rīga» arī nākamajā sezonā pārstāvēs aizsardze Ieva Krastiņa un centra spēlētāja Zenta Meļņika, otrdien informēja komanda.

«TTT Rīga» galvenais treneris Aigars Nerips kluba paziņojumā pauž prieku, noslēgts līgums ar divām labām spēlētājām. «Ieva pierādījusi sevi kā cīnītāju ar lielām darba spējām. Būdama komandas kapteine, aizvedusi komandu pretī uzvarām. Zenta savus iespēju griestus vēl nav sasniegusi, bet jaunajā sezonā būs viens no galvenajiem trumpjiem gan klubā, gan izlasē. Nodrošināsim viņai nepieciešamos apstākļus tālākai izaugsmei,» sacīja Nerips.

Krastiņa izvēlējusies palikt komandā, jo ir zināmas prasības un iestrādes. «Komandā nodrošināti lieliski treniņapstākļi, kas ir viens no svarīgākajiem faktoriem, lai spētu nākamsezon progresēt un uzlabot savas basketbola iemaņas. Ne mazāk nozīmīgs faktors ir dalība Eiropas kausa izcīņā. Tā piedāvās cita līmeņa spēles, būs izaicinājums gan komandai, gan individuāli - novērtēt, kā iederamies Eiropas basketbolā. Šogad komanda būs spēcīgāka nekā iepriekšējā gadā, arī mērķi augstāki,» teica Krastiņa.

Meļņika atzina, ka ir daudz iemeslu, kamdēļ viņa palikusi komandā. Basketboliste uzskata, ka «TTT Rīga» ir ļoti profesionāla komanda, kura piedāvā nopietnus treniņus un sagatavošanos. «Ar treneriem un komandas biedrenēm izveidojās labas attiecības, jutos, it kā būtu komandā jau no sezonas sākuma. Mērķis ir izcīnīt uzvaras,» uzsvēra Meļņika.

Krastiņa ir divkārtēja Latvijas čempione. Aizvadītajā sezonā Latvijas-Igaunijas līgā viņa kļuva par čempioni un MVP jeb vērtīgāko spēlētāju. Krastiņa pērn kļuva par Lietuvas čempioni, Lietuvas kausa ieguvēju un MVP. Pērn viņa bija arī Latvijas valstsvienības kapteine, kā arī divas reizes basketboliste izcīnījusi bronzas medaļu Latvijas izlases sastāvā Eiropas U-20 čempionātā.

Pagājušajā sezonā Krastiņa 28 spēlēs vidēji mačā guva 15,2 punktus, izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas, izdarīja 3,6 rezultatīvas piespēles, pārķēra 2,6 bumbas un izprovocēja 4,2 piezīmes.

Meļņika aizvadītajā sezonā kļuva par Latvijas čempioni un Latvijas-Igaunijas līgas uzvarētāju. Centra spēlētāja «TTT Rīga» pievienojās pēc savainojuma, astoņās spēlēs vidēji mačā guva 4,5 punktus un izcīnīja 5,9 bumbas zem groziem. Meļņika pērn un šogad spēlēja Latvijas valstsvienībā.

Latvijas čempionātā 24 sezonās «TTT Rīga» izcīnījusi 14 čempionu titulus, kā arī divus Latvijas-Igaunijas līgas titulus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu