Noslēdzies otrais posms Latvijas minifutbola čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 18.jūlijā, Tukumā notika Latvijas minifutbola čempionāta otrais posms. Sešpadsmit komandu konkurencē tika noskaidrotas nākamās trīs komandas, kuras turpinās cīņu finālā.

Aizvadītā sestdiena Tukumā aizritēja futbola zīmē. Liels skaits atbalstītāju un komandu sportisti bija ieradušies līdzi just un cīnīties par iekļūšanu Latvijas minifutbola čempionāta finālā. Aiz sevis atstājot pārējos, par līderiem kļuva: uzvarētāji MKM mežs (Kuldīga), otrā vieta - FK 87 (Jelgava) un trešā vieta - Skrīveri (Skrīveru novads). Šīs komandas ir ieguvušas vietu finālā, kurš notiks 22. augustā Aizkrauklē.

Čempionāta organizators Mareks Ķere atzīst: «Komandu savstarpējā konkurence un cīņas spars pieaug ar katru nākamo posmu. Ir prieks vērot to komandu neatlaidību, kas aizvadītajos posmos pirmajā trijniekā nav iekļuvušas, tomēr nav padevušās un piesakās jauniem posmiem. Kā lielisku piemēru varu minēt komandas «Compaq Peat» (Liepāja) un «Bio Logistics»(Rīga), iespējams, tādā veidā komandas kvalificēsies finālam un spēs parādīt tajā lielisku sniegumu.»

Šobrīd pēc aizvadītajiem posmiem ir zināmas sešas no divdesmit fināla komandām, bet atlikušās sešas tiks noskaidrotas vēl divos atlases posmos - 2. augustā Ķekavā (Audas stadions) un 8. augustā Valmierā (VOC stadions).

Par atlikušajām 8 finālistēm kļūs kopvērtējuma tabulā visvairāk ieskaites punktu guvušās komandas. Kopvērtējuma tabulu, detalizētu informāciju par čempionātu un pieteikuma anketu atradīsiet LMFA mājaslapā www.minifutbols.lv Neskaidrību gadījumā jautājumus sūtiet lmfa@inbox.lv

Čempionātā ir aicināti piedalīties Latvijas un ārvalstu futbola amatieri, kuri iekļauti divpadsmit komandas spēlētāju sastāvā un kuru komanda izveidota atbilstoši visām reglamenta prasībām. Čempionāta organizatori atgādina, ka dalībnieki cīnās par sponsora balvām un ceļazīmi uz Baltic Cup 2015, kas notiks augusta beigās Lietuvā, Viļņā, turklāt no labākajiem čempionāta spēlētājiem tiks veidota Latvijas 2015.gada minifutbola izlase.

Visi futbola līdzjutēji ir aicināti apmeklēt bezmaksas čempionāta pasākumus un sportiskā gaisotnē atbalstīt spēlētājus. Čempionāta sākums plkst. 10.00, bet spēlētāju reģistrācija no plkst. 9.00 Komandu pieteikumi tiks pieņemti līdz posma piektdienas plkst. 16.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu