Noskaidroti Latvijas minifutbola čempionāta pirmie finālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 11.jūlijā, Daugavpils sporta kompleksā «Celtnieks» tika aizvadīts Latvijas minifutbola čempionāta atklāšanas posms. Tajā tika noskaidrotas pirmās trīs komandas, kuras iekļuva finālā, lai turpinātu cīņu par Latvijas minifutbola čempionu titulu.

Sacensību gars un neviltotas emocijas sestdien bija jūtamas Daugavpils futbola laukumā. Par vietu pirmajā trijniekā un ceļazīmi uz finālu, kas notiks 22. augustā Aizkrauklē, cīnīties bija sabraukušas 10 komandas no tuvām un tālām Latvijas pilsētām, Liepāju ieskaitot. Meistarīgi startējot, par posma uzvarētājiem kļuva komanda «Garāža» (Rīga), otro vietu ieguva pašmāju komanda «Nash Gorod» (Daugavpils), bet trešo «SMFK ZELLIS» (Gulbene).

Pagaidām ir zināmas trīs no divdesmit fināla komandām, bet atlikušās tiks noskaidrotas čempionāta atlases posmos:

• Tukumā - 18.jūlijā (Pauzera pļavas),

• Ķekavā - 2. augustā (Audas stadions),

• Valmierā - 8. augustā (VOC stadions).

Uz nākamajiem posmiem var pieteikties jaunas un jau startējušas komandas, jo 8 komandas, kuras pēc visiem aizvadītajiem atlases posmiem kopvērtējuma tabulā būs ieguvušas visvairāk ieskaites punktu, arī kvalificēsies finālam.

Komandu pieteikumi tiks pieņemti līdz posma piektdienas plkst. 16.00. Čempionāta sākums plkst. 10.00, bet spēlētāju reģistrācija no plkst. 9.00. Sīkāku informāciju par čempionātu, reglamentu un pieteikuma anketu atradīsiet LMFA mājaslapā www.minifutbols.lv Jautājumus sūtiet lmfa@inbox.lv

Čempionātā var piedalīties jebkura Latvijas un ārvalstu amatieru futbola komanda, kura izveidota atbilstoši reglamentam. Dalībnieki cīnās par sponsora balvām un ceļazīmi uz Baltic Cup 2015, kas norisināsies augusta beigās Lietuvā, Viļņā. No labākajiem čempionāta spēlētājiem tiks veidota Latvijas 2015.gada minifutbola izlase.

Visi futbola fani ir aicināti apmeklēt bezmaksas čempionāta pasākumus un sportiskā gaisotnē atbalstīt spēlētājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu