Samoilovs/Šmēdiņš uzzina savus pretiniekus EČ pamatturnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Savus pretiniekus Eiropas čempionāta pamatturnīrā pirmdien uzzinājis Latvijas labākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri veikuši ievērojamu kāpumu jaunākajā Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) publicētajā rangā.

Samoilovs/Šmēdiņš turnīrā izlikti ar otro numuru un B grupā spēkosies ar 15.numuru itāļiem Aleksi Ranjēri un Adrianu Karambulu, kuri nedēļas nogalē notikušo Gštādes «Major» turnīru noslēdza ceturtajā vietā.

Tāpat latviešu pretinieki būs ar 18.numuru izliktie spāņi Fransisko Alfredo Marko un Kristiāns Garsija, kā arī sacensību 31.numurs austrieši Aleksandrs Hūbers un Robins Zaidls.

Kā liecina turnīra rīkotāju informācija, rezervistu vidū ir arī Mārtiņš Pļaviņš/Hermans Egleskalns, Haralds Regža/Armands Āboliņš un Ruslans Sorokins/Aleksandrs Solovejs.

Tiesa, Sorokins un Solovejs nedēļās nogalē paziņoja par sadarbības pārtraukšanu. Šajā nedēļās nogalē gaidāmajā «Bigbank Saulkrastu kokteilī» Sorokins startēs kopā ar igauni Kristo Kollo, savukārt Solovejs spēlēs pārī ar Atvaru Vildi.

Tikmēr Samoilovs/Šmēdiņš Saulkrastu turnīrā nolēmuši nepiedalīties, lai varētu atpūsties un sagatavoties nākamajām sacensībām.

Eiropas čempionāts Austrijas pilsētā Klāgenfurtē norisināsies no 28.jūlija līdz 2.augustam.

Tāpat pirmdien kļuvis zināms, ka Samoilovs/Šmēdiņš veikuši ievērojamu kāpumu jaunākajā FIVB publicētajā rangā.

Aizvadītajā nedēļās nogalē labākais Latvijas pludmales volejbola pāris izcīnīja otro vietu Gštādē notikušajā «Major» turnīrā, par to nopelnīdami 720 ranga punktus.

Samoilovs/Šmēdiņš veikuši kāpumu par 23 pozīcijām un ar 1576 punktiem rangā ieņem 29.vietu, kamēr līderi ar 3740 punktiem ir nīderlandieši Aleksandrs Broivers un Roberts Mēuvsens, kuri Gštādes turnīrā izcīnīja trešo vietu.

Pļaviņš/Egleskalns ar 1148 punktiem rangā ieņem 40.vietu, kamēr Sorokins/Solovejs ar 1042 punktiem ir astoņas pozīcijas zemāk. Tikmēr Regža/Āboliņš ar 640 punktiem ieņem dalītu 72.vietu, bet Edgars Točs/Rihards Finsters ar 462 punktiem ir 96.pozīcijā.

Savukārt dāmu rangā Alise Lece ar Martu Ozoliņu nopelnījušas 784 punktus un ieņem 65.vietu, bet Tīna Graudiņa un Inese Jursone ar 564 punktiem ir 15 pozīcijas zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu