Jevpalovs gūst vārtus NHL kluba «Sharks» treniņspēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alain Quevillon

Ar labu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluva Sanhosē «Sharks» jauno spēlētāju treniņnometnes pārbaudes mačā ceturtdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, vēsta «thesweatyjock.com».

Ceturtdien «Sharks» jaunie spēlētāji aizvadīja savstarpēju treniņmaču, kurā «Ricci» komanda ar rezultātu 5:2 uzveica «Marchment» vienību.

Jevpalovs ar precīzu metienu atzīmējās jau cīņas sākumā. Tāpat Latvijas hokejists esot izcēlies ar vairākiem lieliskiem meistarstiķiem.

Atgādināsim, ka «Sharks» attīstības nometnē piedalās vēl divi jaunie latviešu spēlētāji - aizsargs Kārlis Čukste un uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

NHL vasaras nometnēs šovasar piedalās arī Mārtiņš Dzierkals (Toronto «Maple Leafs»), Elvis Merzļikins (Kolumbusas «Blue Jackets»), Filips Buncis, Miks Indrašis (abi Ņujorkas «Islanders»), Teodors Bļugers (Pitsburgas «Penguins»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu