Bļugers nākamnedēļ piedalās «Penguins» attīstības nometnē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: WCHA

Talantīgais latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers nākamnedēļ piedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas «Penguins» attīstības nometnē, informē komanda.

«Penguins» attīstības nometne norisināsies no 14. līdz 18.jūlijam.

Kopumā attīstības nometnē piedalīsies 37 hokejisti - 23 uzbrucēji, desmit aizsargi un četri vārtsargi.

Pašlaik 20 gadus vecais Bļugers jau trešo sezonu aizvadīja Nacionālajā koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, pārstāvot Minesotas Štata universitātes komandu «Mavericks». Latvietis 37 spēļu laikā izcēlās ar desmit vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, 2012.gada vasarā notikušajā NHL draftā Bļugeru otrajā kārtā ar kopējo 52.numuru izvēlējās tieši «Penguins» komanda.

Šovasar NHL klubu attīstības nometnēs piedalīsies vairāki latvieši - Ņujorkas «Islanders» komandā būs uzbrucēji Miks Indrašis un Filips Buncis, kamēr Sanhosē «Sharks» darbosies aizsargs Kārlis Čukste, kā arī uzbrucēji Rūdolfs Balcers un Ņikita Jevpalovs. Savukārt uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals piedalīsies Toronto «Maple Leafs» attīstības nometnē, bet vārtsargs Elvis Merzļikins - Kolumbusas «Blue Jackets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu