Avīze: Rīgas «Dinamo», visticamāk, vadīs Heikila

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», visticamāk, vadīs soms Kari Heikila un viņam asistēs Aleksandrs Ņiživijs, kurš ar komandu strādāja arī iepriekšējā sezonā, vēsta laikraksts «Diena».

Ar Heikilu atlicis vienoties par atsevišķām detaļām.

Somijas speciālists iepriekš vadījis Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo», Magņitogorskas «Metallurg», Ņižņekamskas «Ņeftehimik» un Jaroslavļas «Lokomotiv».

Ja tiks panākta vienošanās ar Heikilu, viņš par palīgu aicinās ASV fiziskās sagatavotības treneri, ar kuru kopā strādājis jau iepriekš. Darbu treneru korpusā saglabās Ņiživijs un vārtsargu treneris Juris Klodāns, vēsta «Diena».

Par «Dinamo» vārtu drošību gādās iepriekšējā sezonā sevi labi apliecinājušais čehs Jakubs Sedlāčeks un jauniegūtais zviedrs Joakims Ēriksons.

Aizsardzības līnijā klāt nākuši divi leģionāri čehs Tomāšs Kundrāteks un kanādietis Stīvens Seigo (abi ar labo nūjas tvērienu). Līgumi uz nākamo sezonu ir Oskaram Cibuļskim un Krišjānim Rēdliham. Par 90% vienošanās panākta ar valstsvienības aizsargu Aleksandru Jerofejevu. Interesi par spēlēšanu «Dinamo» izrādījis kādreizējais komandas kapteinis Guntis Galviņš, kas sevi no labākās puses apliecināja pasaules čempionātā Prāgā. Uz treniņnometni tiks aicināts Māris Jass, Maksims Širokovs, Renārs Demiters un 19 gadus vecais Ralfs Grīnbergs.

Uzbrukuma līnijā līgums ir Laurim Dārziņam un Brokam Troteram. Tāpat «Dinamo», visticamāk, pārstāvēs Gints Meija, Andris Džeriņš, Roberts Bukarts, Kaspars Saulietis un Miķelis Rēdlihs. Sava lietderība vasarā būs jāapliecina Gunāram Skvorcovam, Laurim Bajarunam un Armandam Bērziņam.

Pirmā pārbaudes spēle «Dinamo» paredzēta 28. jūlijā Valmierā pret Podoļskas «Vitjaz».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu