Del Boske aicina zaudējumā pret Nīderlandi nevainot Kasiljasu (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules čempiones Spānijas zaudējumā Pasaules kausa izcīņas pirmajā mačā pret Nīderlandes futbolistiem nevajag vainot vienības vārtsargu Ikeru Kasiljasu, jo neveiksmes netiek piedzīvotas viena spēlētāja dēļ, uzskata šīs valstsvienības galvenais treneris Visente del Boske.

Pasaules kausa izcīņā piektdien par pārsteigumu parūpējās Nīderlandes izlase, kas 2010.gada finālturnīra fināla atkārtojumā ar 5:1 sagrāva šī brīža kausa īpašnieci Spāniju.

«Ja komanda zaudē, tas nav viena spēlētāja dēļ,» pauda del Boske. «Zaudējumi tiek piedzīvoti visa sastāva vājuma dēļ, bet vismazāk neveiksmēs vainojams Kasiljass.»

«Nevaru atrast īstos vārdus, lai šo zaudējumu Nīderlandei izskaidrotu. Spānija nekad nav bijusi aizsardzības komanda, taču parasti aizsardzībā esam spēlējuši labi. Vienkārši pret Nīderlandi bijām ļoti vāji,» atzina del Boske.

Tikmēr rezultatīvais Spānijas valstsvienības aizsargs Serhio Ramoss atklāja, ka komanda šobrīd ir tik vienota kā vēl nekad.

«Kasiljass - tāpat kā mēs - nav laimīgs. Taču viņš ir motivēts un pārliecināts, ka šajā turnīrā varam sasniegt labus rezultātus. Kad pietrūkst motivācijas, tādas situācijas, kādas bija pret Nīderlandi otrajā puslaikā, mēdz notikt,» uzskata Ramoss.

Savu otro maču šajā Pasaules kausa finālturnīrā Spānija aizvadīs 18.jūnijā, kad tiksies ar Čīli.

Sacensības 12 Brazīlijas pilsētās un stadionos ilgs līdz 13.jūlijam. Izslēgšanas turnīrs startēs 28.jūnijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu