«Avangard» darījumā ar «Ak Bars» iemaina Baruļinu pret S. Kosticinu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu nozīmīgā darījumā piektdien Omskas «Avangard» uz Kazaņas «Ak Bars» aizmainīja baltkrievu uzbrucēju Sergeju Kosticinu, bet pretējā virzienā devies vārtsargs Konstantīns Baruļins.

Kā pavēstījis «Avangard» komandas direktors Viktors Šalajevs, vienības galvenais treneris Raimo Sumanens kā galveno uzdevumu starpsezonā bija izvirzījis spēcīga vārtsarga atrašanu.

Baruļins «Ak Bars» sastāvā aizvadīja iepriekšējās divas sezonas, pēc pārnākšanas no Mitišču «Atlant». Kopā 2012.gada pasaules čempions KHL aizvadījis 295 spēles, kurās izcīnījis 139 uzvaras, vidēji ielaižot 2,15 ripas.

Tikmēr jaunākais no brāļiem Kosticiniem gandrīz 400 spēles aizvadījis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bet iepriekšējā sezona bija pirmā, ko viņš pilnā garumā aizvadīja «Avangard» rindās, 54 regulārās sezonas cīņās izceļoties ar desmit vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušajā sezonā divkārtējā KHL čempione «Ak Bars» nepārvarēja Gagarina kausa Austrumu konferences ceturtdaļfināla barjeru, bet ambiciozajai «Avangard» vienībai nācās piedalīties vājāko komandu turnīrā Cerības kausā, kurā kļuva par uzvarētāju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu