Stadiona būvniecības iepirkuma procedūras rezultātus LFF plāno apstiprināt 1.jūlijā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde būvniecības iepirkuma procedūras rezultātus sporta kompleksa Krišjāņa Barona ielā 116A rekonstrukcijai plāno apstiprināt 1.jūlijā, pavēstīja LFF prezidents Guntis Indriksons.

Viņš norādīja - lai gan LFF Iepirkumu komisija iepirkuma rezultātus bija plānojusi paziņot jau šā mēneša sākumā, tas joprojām nav izdarīts, taču «nekas slikts nav noticis».

«Attiecībā uz šā projekta realizācijas grafiku jāteic, ka mēs ne tikai tajā iekļaujamies, bet pat apsteidzam. Pašreiz ir jau izstrādāts skiču projekts, un tas ir iesniegts pilsētas būvvaldē,» paskaidroja Indriksons.

LFF Iepirkumu komisija sākusi būvniecības iepirkuma procedūru sporta kompleksa Krišjāņa Barona ielā 116a rekonstrukcijai, kuras rezultātus sākotnēji bija plānots paziņot 18.jūnijā.

Paredzēts, ka iepirkuma procedūrā uzvarējušajam uzņēmumam tiks uzticēts veikt būvdarbus.

Rīgā, Ērgļu un Krišjāņa Barona ielas apkārtnē, esošajā teritorijā LFF sadarbībā ar Rīgas domi un Eiropas Futbola asociāciju savienību (UEFA) plāno rekonstruēt sporta kompleksu, lai 2017.gadā tajā atklātu Latvijas nacionālās futbola izlases un citu Latvijas izlašu spēļu, kā arī Latvijas futbola klubu un citu LFF pasākumu organizēšanas vajadzībām atbilstošu stadionu.

Sporta kompleksa rekonstrukcijai paredzēto finansējumu nodrošinās LFF, tostarp no UEFA paredzētajiem līdzekļiem futbola infrastruktūras programmu realizēšanas uzlabošanai turpmākajiem gadiem, kas tikuši apvienoti un novirzīti konkrēti šā projekta realizēšanai.

Kompleksā ietilps futbola stadions ar aptuveni 5700 skatītāju vietām un visu nepieciešamo infrastruktūru, tostarp paredzēts arī rehabilitācijas centrs, kafejnīca, sporta laukums apkārtējām skolām, autostāvvieta, LFF birojs. Sporta komplekss pēc tā rekonstrukcijas kļūs par Latvijas futbola galveno mājvietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu