Jūrmalas velomaratonam vērienīgākais balvu fonds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.jūnijā SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona dalībnieki sacentīsies par vērtīgām balvām – aviobiļetēm, degvielas dāvanu kartēm, un citām balvām 10 tūkstošu eiro apmērā, informēja velomaratona organizators Kaspars Tupiņš.

Pirmo vietu ieguvēji visās disciplīnās saņems aviobiļetes lidojumiem uz kādu no «Turkish Airlines» piedāvātajiem galamērķiem - Losandželosu, Dubaiju vai Turciju. Savukārt ikviens Tautas brauciena dalībnieks no «LUKOIL» saņems īpašo atlaižu karti «LUKOIL plus». Sacensību dalībnieki abās distancēs – sporta un tautas klasē - sacentīsies par naudas balvām teju 2000 eiro apmērā.

Paši mazākie sacensību dalībnieki, kuri startēs «Seesam» Ģimenes braucienā, dāvanā saņems «LEGO» konstruktoru, savukārt atraktīvākie - piemiņas veltes no citiem sacensību atbalstītājiem.

Reģistrācija «SMScredit.lv» Jūrmalas velomaratonam notiks līdz 17.jūnijam; šobrīd to var izdarīt, apmeklējot vietni «baltijasmaratoni.lv», sporta preču veikalus «FANS» vai kādu no «CityFitness» sporta klubiem.

Trīs Jūrmalas velomaratona distances – «TVPlay.lv» Sporta brauciens (87 km), «Skandi Motors» Tautas brauciens (40 km) un «Seesam» Ģimenes brauciens (14,5 km) - vīsies cauri visai Jūrmalai, startējot un noslēdzoties pie Dzintaru koncertzāles, Dzintaru prospektā 1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu