Saramotins piedalīsies Jūrmalas velomaratonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gaidāmajā 21.jūnija SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā dalību apstiprinājis olimpietis un viens no titulētākajiem Latvijas riteņbraucējiem Aleksejs Saramotins, pastāstīja sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Seškārtējs Latvijas čempions un Šveices komandas «IAM Cycling» riteņbraucējs startēs «TVplay.lv» Sporta braucienā (87 km).

«Startējot sacensībās Latvijā, es jūtu daudz lielāku atbildību pret līdzjutējiem, tādēļ reizēm šādas sacensības man ir lielāks izaicinājums nekā starptautiskās. Šis Jūrmalas maratons būs lieliska iespēja trenēties un uzturēt sevi formā pirms gaidāmā Latvijas čempionāta,» sacīja Saramotins.

Gan sporta distances, gan tautas distances dalībnieki piedalīsies cīņā par naudas balvām. Šogad kopējais balvu fonds ir teju 2000 eiro.

Taču organizatori ir parūpējušies arī par citiem patīkamiem pārsteigumiem. Piemēram, gādājot par jauno velosipēdistu drošību, sadarbībā ar «Seesam» visiem bērniem līdz 12 gadu vecumam visas dienas garumā būs piešķirta bezmaksas apdrošināšana pret nelaimes gadījumiem.

«Lai cik nozīmīgs šķistu sportiskais sniegums, mūsuprāt, nav nekā svarīgāka par drošību, it īpaši bērnu. Mēs saprotam, ka Ģimenes distances dalībniekiem galvenā motivācija ir labi pavadīt laiku kopā ar savējiem, tomēr tā ir aktīvā atpūta, kas saistās ar paaugstinātu traumu risku. «Seesam» sniegtais atbalsts Ģimenes velobrauciena dalībniekiem ir mūsu vēlme veicināt veselīgu atpūtu kopā ar ģimeni,» skaidroja apdrošināšanas kompānijas «Seesam Insurance AS» Latvijas filiāles mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs Ivars Lubāns.

Organizatori piedāvā maratona dalībniekiem izmantot VIP pakalpojumu priekšrocības - garantētu auto stāvvietu, iespēju bez rindas izņemt savu starta numuru, kā arī VIP starta koridoru un iespēju pēc finiša ieturēt maltīti īpaši atvēlētā vietā.

Reģistrēties SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam iespējams līdz 17.jūnijam mājaslapā baltijasmaratoni.lv, veikalos «FANS» un visos «City Fitness» sporta klubos.

Trīs maratona distances – «TVPlay.lv» Sporta brauciens (87 km), «Skandi Motors» Tautas brauciens (40 km) un «Seesam» Ģimenes brauciens (14,5 km) - vīsies cauri visai Jūrmalai, startējot un noslēdzoties pie Dzintaru koncertzāles, Dzintaru prospektā 1.

Aleksejs Saramotins ir viens no titulētākajiem Latvijas riteņbraucējiem, kas piedalās virknē starptautisku sacensību, uzrādot labus rezultātus. 22.maijā Norvēģijā notiekošajā augstākās kategorijas daudzdienu velobrauciena «Uno-X Tour of Norway» otrajā posmā, Saramotins izcīnīja augsto ceturto vietu, savukārt dienu vēlāk, sacensību trešajā posmā, ierindojās 7.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu