Šlēgelmilham neveiksme «Lamborghini Blancpain Super Trofeo» sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/thesupertrofeo

Latvijas ātrākais autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs aizvadītajā nedēļas nogalē pirmajā braucienā izcīnīja 16.vietu, bet otrajā cieta neveiksmi Francijā notikušā «Lamborghini Blancpain Super Trofeo» seriāla posma sacensībās.

Pirmajā braucienā, kas norisinājās sestdien, Šlēgelmilhs pēc kvalifikācijas startēja no trešās pozīcijas, tomēr vienība nebija pietiekami labi noregulējusi latvieša un Krievijas autosportista Mihaila Stepanova spēkratu, līdz ar to finišā tikai 16.vieta.

«Kvalifikācijai nebija ne vainas - pirmā vieta klasē un trešā kopējā ieskaitē. Kopumā sarežģīta pirmā sacensība. Pirmo reizi braucām tādā karstumā un jāatzīst, ka ar mašīnas regulējumu laikam norāvām greizi,» portālam «Autoeuro.lv» sacensības komentē Šlēgelmilhs.

Otrajā braucienā kā pirmais pie stūres sēdās Stepanovs, kurš jau pirmajā aplī sadūrās ar vienu no konkurentiem, tādejādi latvietim pie braukšanas nemaz netiekot.

Kā zināms, otrajā posmā Šlēgelmilha pārstāvētā vienība «Artline» divas dienas pēc kārtas izcīnīja trešo vietu «Pro-am» komandu ieskaitē.

«Lamborghini Blancpain Super Trofeo» sezonas ceturtais posms norisināsies 25. un 26.jūlijā Spa trasē Beļģijā,

«Lamborghini Blancpain Super Trofeo» seriāls tiek rīkots kopš 2009.gada un tiek uzskatīts par pasaules ātrāko zīmola trofejas izcīņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu