Amatpersonas sveic Pļaviņu/Regžu ar uzvaru Eiropas spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cev.lu

Amatpersonas sveic Latvijas pludmales volejbola duetu Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar augstajiem sasniegumiem Eiropas spēlēs.

Par volejbolistu izcīnītajām zelta godalgām pirmajās Eiropas spēlēs prieku savos sociālās vietnes «Twitter» profilos pauž Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) un topošais Valsts prezidents, aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS).

«Apsveicu mūsu pludmales volejbolistus Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar Eiropas zeltu! Paldies! Lepnums, ka tūlīt skanēs Latvijas himna!», pauž Straujuma.

Arī Vējonis sveic volejbolistus, piebilstot: «Malači! Es lepojos ar Jūsu sasniegumu!».

Mazāk emocionāls paziņojums ievietots pašreizējā Valsts prezidenta Andra Bērziņa oficiālajā «Twitter» kontā. «Valsts prezidents apsveic pludmales volejbolistus Haraldu Regžu un Mārtiņu Pļaviņu ar izcīnīto zelta medaļu I Eiropas spēlēs,» teikts paziņojumā.

Apsveikumu ar sociālās vietnes starpniecību sūta arī Izglītības un zinātnes ministrija.

Vēsturē pirmajā Eiropas spēļu finālā svētdien Latvijas pludmales volejbola duets Pļaviņš un Regža izcīnīja zelta godalgas vīru sacensībās. Ar ceturto numuru izliktie latvieši svētdien ar 2-1 (21:16, 18:21, 15:10) pārspēja ar sesto numuru izlikto krievu duetu Jaroslavu Koškarevu un Dmitriju Barsuku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu