Štāls vienojies par spēlēšanu Čehijas klubā «Energie»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Juris Štāls nākamajā sezonā spēlēs Čehijas augstākās līgas klubā Karlovi Vari «Energie», pavēstījusi komanda.

Pašlaik 32 gadus vecais Štāls pagājušo sezonu pavadīja Slovākijas klubā «Poprad», kuru sezonas izskaņā pārstāvēja arī vārtsargs Edgars Masaļskis. Uzbrucējs kluba rindās 49 spēlēs guva 17 vārtus un veica 26 rezultatīvas piespēles.

Tāpat Štāls aizvadītajā sezonā Latvijas izlases rindās piedalījās Soču olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātā Minskā, šajos turnīros deviņās spēlēs gūstot vienus vārtus un veicot divas rezultatīvas piespēles.

Uz «Poprad» komandu uzbrucējs pārcēlās pērnā gada februārī, kad pameta Ukrainas klubu Kijevas «Kompanjon». Savas karjeras laikā latvietis pārstāvējis arī dažādus Ziemeļamerikas, Somijas, Čehijas un Baltkrievijas klubus.

Divas sezonas hokejists pavadījis arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas «Dinamo».

«Energie» komanda aizvadītajā sezonā bija spiesta cīnīties par izdzīvošanu Čehijas čempionāta augstākajā līgā, kas komandai veiksmīgi izdevās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu