Bekhems: Pretinieki baidās, kad Rūnijs ir starta sastāvā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreizējais Anglijas nacionālās futbola komandas kapteinis Deivids Bekhems uzskata, ka uzbrucējs Veins Rūnijs ir izlases galvenā figūra valstsvienības panākumos.

Bekhems izteicies, ka Rūnijs ir pretinieku bieds un viņš laukumā veic lielu darba apjomu.

«Vienmēr esmu atbalstījis Rūniju, viņam ir milzīgs talants,» «Sky Sports» citēts kādreizējais Anglijas izlases pussargs. «Viņš ir ļoti svarīgs Anglijai.»

Anglijas izlase Pasaules kausa (PK) finālturnīrā, kas Brazīlijā sāksies ceturtdien, spēlēs vienā grupā ar Itāliju, Kostariku un Urugvaju.

«Rūnijs vienmēr laukumā atdod sevi visu, un līdzjutēji to novērtē. Ja viņš pats negūst vārtus, tad palīdz to izdarīt partneriem. Viņš izveido ļoti bīstamas situācijas pie pretinieku vārtiem. Domāju, ka sāncenši baidās, kad Rūnijs ir starta sastāvā,» teica Bekhems.

Bekhems uzskata, ka Rūnijs ir Mančestras «United» kluba labākais spēlētājs.

«Cilvēki saka, ka Veins Pasaules kausā nav nekas īpašs, bet viņš ir vairāk nekā tikai gūtie vārti,» piebilda bijušais Anglijas valstsvienības līderis.

Pasaules kausā Anglija pirmo maču aizvadīs 15. jūnijā pret Itāliju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu