Nissan dod iespēju iejusties Lemānas sacensību braucēja lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Gatavojoties startam Lemānas 24 stundu izturības braucienā, Nissan motoru sporta nodaļa NISMO tīmeklī publicēja interesantu panorāmas video, kurā viena trases apļa garumā ikvienam interesentam ir iespēja iejusties pilota lomā un vērot notikumus interaktīvā 360 grādu apkārtskatā.

Video tapis testu sesijas noslēgumā, trasē dodoties Nissan GT-R automobilim, kam uz motora pārsega uzmontēta speciāla filmēšanas ietaise. Tā kā auto pārvietojies lēnāk nekā to veic sacīkšu mašīnas, nofilmētais video materiāls, kuru piedevām ir iespējams skatīties pat 4K izšķirtspējā, tiek atskaņots nelielā paātrinājumā, tā radot patiesas spriedzes efektu. Kā jau minēts, video ir interaktīvs un tas nozīmē, ka atskaņošanas laikā, tā vērotājs ar datorpeles palīdzību var mainīt skata virzienu un pat ielūkoties caur GT-R priekšējo stiklu.

Kā ziņots, Lemānas 24 stundu sacensībās, kuras šogad norisinājās jau 83.reizi, uzvaru absolūtajā vērtējumā izcīnīja Porsche komandas braucēji Niko Hilkenbergs, Ērls Bambers un Niks Tendijs. Nissan komandas sniegums tikmēr nebija tik pārliecinošs kā cerēts pirms sacensībām. Japāņu komanda ar saviem vairāk nekā 1000 ZS spēcīgajiem priekšpiedziņas LMP1 klases prototipiem noteikti vēlējās rādīt atzinības vērtu sniegumu, tomēr sacensību finišu izdevās sasniegt tikai vienam no trim startējušajiem GT-R LM Nismo, turklāt ar 153 apļu deficītu aiz uzvarētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu