Par Šūmaheru labu ziņu var arī vairs nebūt (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Formula-1 leģendas, septiņkārtējā pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera fani labas ziņas par sava elka atveseļošanos var tā arī nesagaidīt.

45 gadus vecais bijušais sportists pagājušā gada 29. decembrī slēpojot ļoti neveiksmīgi nokrita un kopš tā laika atrodas komā. Ik pa laikam publiskajā telpā nonāk ziņas, ka Šūmahers reaģējot uz apkārtējiem signāliem un kairinājumiem, taču ātri vien tās tiek noliegtas, un šobrīd izskanējusi versija, ka attiecībā uz Šūmahera atveseļošanos labu ziņu vairs var arī nebūt, raksta Mirror.co.uk. Pie tam nu jau ir pagājuši divi mēneši, kopš Šūmahera ģimene izplatījusi jelkādu informāciju par bijušā sportista veselības stāvokli.

«Baidos un esmu diezgan pārliecināts, ka labu ziņu par Mihaēlu nebūs. Šobrīd ir tā, ka nelabprāt vēlētos redzēt publiskajā telpā parādāmies kādu ģimenes izplatītu preses relīzi,» norāda kādreizējais F-1 ārsts Garijs Hartšteins. Viņš savā blogā raksta, ka nevar «iedomāties situāciju, kurā tuvinieki faniem nepavēstītu, ja būtu novēroti kādi būtiski uzlabojumi».

Pēdējo oficiālo paziņojumu Šūmahera menedžere Sabīne Kēma izplatīja aprīlī. Tajā bija teikts, ka Šūmahers izrāda pamošanās pazīmes un dažbrīd pat esot pie samaņas, kā arī, ka ģimene joprojām ir pārliecināta par pozitīvu iznākumu. Uz kritiku, ka informācija par bijušā sportista veselības stāvokli kopš negadījuma Francijas Alpos ir ļoti skopa, Kēma atbildēja, ka «Šūmahers ir komā un nevar lemt par to, kāda informācija tiek publiskota un kāda ne». Vairāk nekādu ziņu no Grenobles slimnīcas nav bijis.

Svētdien apritēs tieši 23 nedēļas kopš ļoti banālā, taču traģiskā negadījuma, kā rezultātā Šūmahers nonāca slimnīcā un, būdams komā, ir pārcietis vairākas operācijas. Pirms 18 nedēļām tika sākta Šūmahera modināšana no medicīniskās komas, taču procedūras detaļas ārpus medicīniskā personāla un ģimenes locekļu loka nav zināmas.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu