Pļaviņš/Egleskalns uzvar arī otrajā LČ posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns svētdien uzvarēja Jēkabpilī notikušajā Latvijas pludmales volejbola čempionāta - «Ergo Open» - otrajā posmā.

Lietainos apstākļos notikušajā finālā Pļaviņš/Egleskalns ar 2-1 (26:24, 19:21, 15:10) spraigā cīņā pieveica Haraldu Regžu un Armandu Āboliņu.

Arī pirmajā Latvijas čempionāta posmā uzvaru izcīnīja šis duets, kuri turklāt pārspēja tos pašus Regžu/Āboliņu.

Tikmēr trešo vietu svētdien izcīnīja Edgars Točs un Rihards Finsters, kuri ar 2-0 (21:15, 21:19) pārspēja Sandri Andrejevu un Ģirtu Glāzeri.

Pirms tam pusfinālā Pļaviņš/Egleskalns ar 2-0 (21:14, 21:16) pieveica Toču/Finsteru, bet Āboliņš Regža ar 2-1 (21:23, 21:17, 15:7) apspēlēja Andrejevu/Glāzeri.

Arī otrajā posmā vīriešu sacensībās nepiedalījās vadošais Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kas turpina atkopties no veselības likstām.

Šosezon Latvijas čempionātā pludmales volejbolisti sacentīsies piecos posmos. Nākamās sacensības skatītāji varēs vērot Rīgā, Saulkrastos un Daugavpils novadā, bet izšķirošais fināls no 11. līdz 13.septembrim notiks Jūrmalā. Starp čempionāta posmiem būs arī tradicionālais «King&Queen of the beach» turnīrs, kas arī notiks Jūrmalā.

Arī šogad Latvijas Volejbola federācijas (LVF) partneris un Latvijas čempionāta atbalstītājs ir apdrošināšanas sabiedrība «Ergo», ar kuru sadarbība tika aizsākta pirms diviem gadiem.

Pērn Latvijas čempionāta pludmales volejbolā finālposmā vīru konkurencē triumfēja pasaules ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, bet dāmām par labākajām kļuva talantīgās Alise Lece un Marta Ozoliņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu