Seksīgā Natālija Gulbis sociālajos tīklos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Natālija Gulbis ir profesionāla latviešu izcelsmes ASV golfere. Iespējams, pat liela daļa sporta cienītāju šādu faktu nezināja. Šobrīd 32 gadus vecā Gulbis ir aktīva sociālo tiklu lietotāja, kur labprāt dalās ar saviem jaunumiem. Viņai pievērsta liela uzmanība, tiek uzskatīta par par LPGA tūres seksa simbolu.

Ar golfu Gulbis sāka nodarboties jau bērnībā, bet pirmo uzvaru kādā no profesionālajiem turnīriem izcīnīja 2007. gadā «Evian Masters» turnīrā, nopelnot 3 miljonus ASV dolāru.

175 centimetrus slaidā Gulbis ir izcīnījusi četrus turnīru čempiontitulus un tiek uzskatīta par LPGA seksa simbolu. Sakramento dzimusī Gulbis ASV izlases sastāvā ir kļuvusi par Solheimas kausa izcīņas uzvarētāju. Ārpus sporta laukuma viņa ir visai pieprasīta modele, pozējot pazīstamos vīriešu žurnālos.

Sociālajā vietnē «Instagram» viņai (@natalie_gulbis) ir 66,7 tūkstoši sekotāju, bet mikroblogošanas vietnē «Twitter.com» (@natalie_gulbis) ir 226 tūkstoši sekotāju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu