Džeimss: Uzbrukumā mēs spēlējām drausmīgi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas «Cavaliers» līderis Lebrons Džeimss nav apmierināts ar komandas sniegumu finālsērijas ceturtajā mačā.

«Neskatoties uz zaudējumu (82:103), uzskatu, ka aizsardzībā nospēlējām cienījami. Tomēr uzbrukums bija drausmīgs. Mums nebija tiesības realizēt tikai četrus no 27 trīspunktu metieniem,» pēc sērijas ceturtā mača pret Goldensteitas «Warriors» sacīja Džeimss.

«Džei R. Smitam katastrofāli nekrīt, taču tas nenozīmē, ka mēs esam pārtraukuši viņam ticēt. Tas pats attiecas uz Metjū Delavedovu. Metjū darīja visu pareizi, taču nespēja iemest,» skaidroja «Cavaliers» līderis.

Džeimss šajā mačā laukumā pavadīja 40 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā guva 20 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

Rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām starp «Cavaliers» un «Warriors» ir neizšķirts 2-2.

Nākamais mačs starp «Warriors» un «Cavaliers» norisināsies Oklendā, bet pēc tam sērija atgriezīsies Klīvlendā.

Austrumu konferences finālsērijā «Cavaliers» basketbolisti 4-0 apspēlēja Atlantas «Hawks», kamēr «Warriors» Rietumu zonas finālsērijā 4-1 pieveica Hjūstonas «Rockets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu