Finālsērijas pārsteigums Delavedova: Kājās man iemetās krampji, tomēr rītdien būšu gatavs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas «Cavaliers» saspēles vadītājs Metjū Delavedova trešdien noraidīja visas spekulācijas par savu dalību izslēgšanas turnīra ceturtajā mačā.

24 gadus vecais basketbolists pēc sērijas trešā mača, kurā «Cavaliers» savā laukumā ar 96:91 uzvarēja «Warriors», piedzīvoja muskuļu krampjus un bija spiests doties uz slimnīcu.

«Pēc spēles man kājās iemetās krampji,» trešdien sacīja Delavedova. «Sapratu, ka labākais risinājums būs doties uz slimnīcu. Šobrīd jūtos ļoti labi. Jāsaka paldies ārstiem, kas paveica lielisku darbu.»

Delavedova trešajā mačā bija viens no «Cavaliers» labākajiem spēlētājiem. Viņš guva 20 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles partneriem. Viņš arī demonstrēja teicamu sniegumu aizsardzībā.

«Slimnīcā uzkavējos tikai nelielu brītiņu, galvenokārt lai veiksmīgi sadziedētu ķermeni. Rītdien es būšu gatavs spēlei,» piebilda austrāliešu saspēles vadītājs.

«Vai esmu pretiniekam nepatīkams spēlētājs? Nezinu, nekad neesmu spēlējis pret sevi,» jokojās Delavedova, kas šosezon iemantojis provokatora slavu. «Laikam jau esmu nepatīkams. Koledžas gados pretinieks darīja visu, lai «palīstu man zem ādas».»

Nākamā abu komandu spēle Klīvlendā risināsies naktī uz piektdienu. Pēc tam sērija pārcelsies uz Goldensteitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu