NHL kluba īpašnieks: Putins izmanto tādas pašas metodes kā Hitlers (83)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas «Senators» īpašnieks Jūdžins Meļņiks veltījis ļoti asus komentārus Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

«Esmu šokā par FIFA liekulību. Putina uzvedība Ukrainā un Krimā ir nepieļaujama, viņam nav tiesību tā rīkoties. Mēs uzskatām, ka FIFA padomei vajadzēja atņemt Krievijai tiesības rīkot 2018.gada pasaules čempionāta finālturnīru,» sacīja Melņiks.

«Nemieri Ukrainā šobrīd uzņem apgriezienus. Tā tas notiks, kamēr Krievija neliksies mierā. Putins turpina virzīties uz Eiropu, viņam ir tādas pašas metodes kā Hitleram. Ja Putinu neapturēs, viņš paņems pusi Ukrainas. Bet pēc tam Moldāviju, Rumāniju, Poliju, Bulgāriju,» kritisks bija «Senators» īpašnieks.

Šī nav pirmā reize, kad Melņiks paudis savu politisko nostāju par notikumiem Krievijā.

Aizvadītajā sezonā «Senators» vienība ar 88 punktiem 82 spēlēs ieņēma 11. vietu Austrumu konferencē un neiekļuva Stenlija kausa izcīņā.

Komentāri (83)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu