Džeimsam 40 punkti; «Cavaliers» pārņem vadību NBA finālsērijā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra finālsērijas trešajā mačā otrdien izcīnīja Klīvlendas «Cavaliers» komanda.

Aizvadītajā spēlē «Cavaliers» savā laukumā ar rezultātu 96:91 apspēlēja Goldensteitas «Warriors» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Izcilu sniegumu šajā mačā demonstrēja «Cavaliers» līderis un šā brīža pasaules labākais basketbolists Lebrons Džeimss, kas guva 40 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un izdarīja 8 rezultatīvas piespēles.

Vēl «Cavaliers» komandā jāuzslavē Metjū Delavedova. Austrāliešu basketbolists lieliski nosedza «Warriors» līderi Stefanu Kariju un guva arī 20 punktus.

Tikmēr «Warriors» rindās ar 27 punktiem izcēlās sezonas vērtīgākais spēlētājs - Karijs.

«Šis ir lielisks brīdis,» pēc cīņas atzina Lebrons Džeimss. «Esmu nepieciešams saviem komandas biedriem. Mans darbs ir doties laukumā un būt līderim. Tomēr mums vēl daudz jāmācās, pēdējās ceturtdaļas minūtes to pierādīja.»

Arī nākamā spēle norisināsies «Cavaliers» komandas laukumā Klīvlendā, bet pēc tam sērija pārcelsies uz Goldensteitu.

Austrumu konferences finālsērijā «Cavaliers» basketbolisti 4-0 apspēlēja Atlantas «Hawks», kamēr «Warriors» Rietumu zonas finālsērijā 4-1 pieveica Hjūstonas «Rockets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu