Znaroks: Kļūda bija, taču ne mūsu vainas dēļ

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks neuzskata, ka Krievijas izlase būtu vainīga Kanādas himnas ignorēšanā pēc zaudētās šāgada pasaules čempionāta finālspēles, vēsta «allhockey.ru».

Otrdien notikušajā preses konferencē Znaroks lūdza žurnālistus «neuzpūst» epizodi pēc finālspēles, kurā Krievija zaudēja ar 1:6, un spēlētāji pameta laukumu pēc medaļu pasniegšanas, pirms tika atskaņota uzvarētājas valsts himna.

«Varbūt beigsim? Nav skaidrs, no kā mēs paši uzpūšam šo epizodi. Nomierināsimies. Redzams, ka bija kļūda, taču ne mūsu vainas dēļ,» sacīja Znaroks.

Jūnija sākumā jau tika ziņots, ka Znaroks un Krievijas izlases ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs saņems sodu par komandas spēlētāju demaršu PČ finālspēlē, kad spēlētāji laukumu pameta vēl pirms uzvaru guvušās Kanādas himnas atskaņošanos. Par Znarokam un Safronovam pienākošos sodu, visticamāk, lems Krievijas hokeja federācijas izpildkomiteja.

Iepriekš Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels paziņoja, ka šāda Krievijas izlases rīcība ir nepieņemama, solot sankcijas, taču IIHF par tādām joprojām nav paziņojusi.

Znaroks Krievijas izlasi vadīja otro PČ pēc kārtas un otro reizi iekūlās nepatikšanās. Pagājušajā gadā pusfinālā pēc incidenta - agresīva žesta vienam no Zviedrijas izlases treneriem - Znarokam IIHF aizliedza atrasties pie komandas finālspēles laikā, taču tas netraucēja viņam piedalīties apbalvošanas ceremonijā pēc tam, kad Krievija ieguva zelta medaļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu