Lipmans: Neticu Nolana asarām. Tā bija komēdija (164)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans uzskata, ka izlases galvenajam trenerim Tedam Nolanam darbs ar valstsvienību bijis labs tramplīns, lai atgrieztos Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Lipmans neuzskata, ka Nolana atvadīšanās ar asarām esot bijusi patiesa. «Muļķības. Tā bija komēdija. Vienīgais, ko Nolans novērtēja, ka darbs ar Latvijas izlasi viņam pavēra atpakaļceļu uz NHL,» sarunā ar laikrakstu «Latvijas Avīze» sacīja federācijas galva.

Tāpat Lipmans vēlreiz apliecināja savu nodomu meklēt jaunu treneri Ziemeļamerikā.

Rīgas «Dinamo» speciālista Arta Ābola kandidatūra šobrīd netiek izskatīta, viņš esot par «zaļu» un vēl neko neesot sasniedzis.

56 gadus vecajam Nolanam vienošanās ar Latvijas nacionālo komandu beidzās pēc pasaules čempionāta (PČ) Minskā. Kanādietis nākamajā sezonā strādās par NHL kluba Bufalo «Sabres» galveno treneri.

Nolans pie izlases stūres stājās 2011.gadā. Lielākos panākumus mūsu izlase viņa vadībā sasniedza Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Paredzams, ka Latvijas komandas galvena trenera vārds tiks paziņots neilgi pirms gaidāmās sezonas sākuma.

Latvijas nacionālā komanda nākamā gada pasaules čempionātā Prāgā spēlēs vienā apakšgrupā ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

Komentāri (164)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu