Vozņacki šokēta par Makilroja lēmumu šķirties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējā WTA tenisa ranga līdere Karolīne Vozņacki piedzīvojusi smagus brīžus, kad uzzināja par golfera Rorija Makilroja lēmumu neturpināt abu attiecības.

Pagājušajā nedēļā ziemeļīru golfa zvaigzne paziņoja par attiecību pārtraukšanu. Tas notika tikai dažas dienas pēc kādu ielūgumu izsūtīšanas viesiem.

23 gadus vecā tenisiste neslēpj, ka tas viņai bijis šoks, un detalizēti par to nevēlas runāt. «To kas notika manā personīgajā dzīvē, es gribu paturēt pie sevis un savu tuvāko cilvēku starpā. Man tas bija šoks. Man jātur galva augšā un jādodas uz priekšu,» ārzemju medijos citēta dāniete.

«Vienīgā lieta, ko varu pateikt, ir paldies visiem par atbalstu un mīļajām vēstulēm. Tas patiešām ir jauki,» sacīja savulaik WTA reitinga līdere.

Makilrojs ir arī kādreizējais golfa reitinga pirmais numurs.

Vozņacki otrdien nepārvarēja sezonas otrā «Grand Slam» tenisa turnīra «Roland Garros» pirmo kārtu, kurā ar 6:7 (5), 6:4, 2:6 piekāpās Beļģijas pārstāvei Janīnai Vikmeijerei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu