Alonso: Izskatāmies kā amatieri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) vienība «McLaren» šobrīd izskatās kā amatieri, taču nepieciešams saglabāt pacietību, uzskata šīs vienības spāņu pilots Fernando Alonso.

Svētdien notikušajā pasaules čempionāta sezonas septītajā posmā - Kanādas «Grand Prix» - triumfēja pašreizējais čempions un šī gada kopvērtējuma līderis brits Lūiss Hamiltons no «Mercedes», kamēr abi «McLaren» piloti Alonso un Džensons Batons no Lielbritānijas bija spiesti izstāties.

Sacīkstes laikā Alonso saņēma komandas norādījumus taupīt degvielu, kā rezultātā pieredzējušais spānis «aizsvilās» un nolēma ieteikumus ignorēt.

«Kad esi cīņas vidū, degviela nav lielākā prioritāte, tāpēc tās taupīšanai jāatrod laiks vēlāk,» uzsvēra Alonso. «Pēc trim vai četriem atgādinājumiem par degvielu es komandai pateicu, lai viņi ļauj man sacensties un izbaudīt šīs sacensības.»

«McLaren» komandai pagaidām šī sezona ir ļoti neveiksmīga, jo pirmo septiņu posmu laikā tā spējusi tikt tikai pie četriem punktiem, ko izcīnījis Batons.

«Šobrīd esam kā no citas kategorijas. Kad pārējie braucēji tevi apdzen tik vienkārši, tu izskaties pēc amatieru braucēja, kas nav labi. Šobrīd neesam pārāk konkurētspējīgi. Mums vēl ir šis tas jāuzlabo, tāpēc ceram, ka posms Kanādā būs devis kādu mācību,» uzsvēra Alonso. «Šobrīd ir tiešām lielas problēmas, un mēs izskatāmies kā amatieri.»

Alonso gan norādīja, ka viņš tic «McLaren» projektam, kurā tā atkal apvienojusies ar dzinēju piegādātāju «Honda».

«Zinu, ka šis laiks faniem ir grūts, taču viņiem ir jāapbruņojas ar pacietību, jo pēc šī nāks kaut kas labs,» izcēla Alonso.

Nākamais šīs sezonas F-1 posms notiks nākamnedēļ Austrijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu