Krievijas izlasi Maskavas ielās sveic tūkstošiem cilvēku (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas hokeja izlase otrdien Maskavā par godu savai uzvarai pasaules čempionātā piedalās svinīgā parādē.

Krievijas izlases hokejisti, treneri un apkalpojošais personāls speciālos divstāvu autobusos devās braucienā pa Maskavas centra ielām, kur viņus sveica tūkstošiem galvaspilsētas iedzīvotāju un viesu. Maskavieši hokejistus sveica ar saucieniem: «Mēs esam čempioni!»

Parāde sākās Puškina skvērā netālu no Kremļa. Vēlāk Krievijas hokejistiem ir paredzēta pieņemšana pie valsts prezidenta Vladimira Putina.

Krievijas izlases uzbrucējs Jevgeņijs Malkins žurnālistiem pirms parādes sacīja, ka komanda uzvaru velta visai valstij. «Šī uzvara ir visiem Krievijas cilvēkiem un visiem mūsu atbalstītājiem. Mēs cīnījāmies par savu valsti, par līdzjutējiem, par savu treneri [Oļegu Znaroku], kuram pirms finālspēles tika piešķirta netaisnīga diskvalifikācija,» sacīja Malkins, kurš kļuva par divkārtēju pasaules čempionu.

Krievijas izlase svētdien Minskā finālā ar 5:2 uzvarēja Somiju, pie pasaules čempionu titula tiekot pēc gada pārtraukuma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu