Putins: Znaroks man palūdza piedošanu (134)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks esot atvainojies prezidentam Vladimiram Putinam par savu nepiedienīgo žestu pasaules čempionāta (PČ) pusfināla mačā ar Zviedriju.

51 gadu vecais Znaroks pusfināla mačā apmainījās «laipnības žestiem» ar Zviedrijas valstsvienības galvenā trenera palīgu Rikardu Gronborgu. IIHF disciplinārā komisija nolēma sodīt Znaroku un Gronborgu, diskvalificējot viņus bronzas un zelta mačiem.

Pēc apbalvošanas ceremonijas Znaroks esot personiski atvainojies Krievijas prezidentam. «Negaidīti sadzirdēju lūgumu pēc piedošanas: «Atvainojiet mani par nepiedienīgo žestu. Nekas tāds vairs neatkārtosies».»

«Uzvarētājus, protams, nesoda, bet šāda rīcībā liecina par daudz ko. Tas ataino mūsu kopējo noskaņojumu uz godīgu spēli. Visu maču bijām vīrišķīgi ieturēti,» «R-sport.ru» citēts Putins.

Zīmīgi, ka Znaroks pēc diskvalifikācijas izteicās, ka vajadzības gadījumā šo vēlreiz atkārtotu.

Otrdien Krievijas hokeja izlase par godu savai uzvarai pasaules čempionātā piedalījās speciālā parādē. Vēlāk visa komanda devās uz pieņemšanu pie Vladimira Putina.

Krievijas izlase pasaules čempionātā uzvarēja visās 10 spēlēs. Finālmačā turnīra galvenā favorīte ar 5:2 pieveica Somijas valstsvienību.

Komentāri (134)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu