Serēna Viljamsa: Mans mērķis ir sasniegt daudz vairāk nekā iepriekš

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Titulētā amerikāniete Serēna Viljamsa, kura, būdama nevesela, sestdien triumfēja Francijas atklātā tenisa čempionāta finālā, sākotnēji nav bijusi pārliecināta, vai vispār spēs piedalīties cīņā par «Grand Slam» titulu, medijiem atklāja pati sportiste.

Neskatoties uz veselības problēmām, finālā pasaules ranga līdere titula mačā ar 6-3, 6-7 (2:7), 6-2 pieveica čehieti Lūciju Šafāržovu, kura bija izlikta ar 13.numuru.

Pirms finālmača amerikāniete bijusi pat tādā stāvoklī, ka nezināja vai spēs piedalīties cīņā.

«Pat teicu savam fizioterapeitam, ka neesmu pārliecināta, vai vispār varēšu spēlēt. Domāju, ka man vajag pastaigāties un tā arī izdarīju. Pēc tam jutos vēl sliktāk,» atklāja Viljamsa.

Lai gan maču Viljamsa iesāka pārliecinoši un otrā seta piektajā geimā panāca 4-1, tomēr Šafāržova atspēlējās un panāca trešo, izšķirošo, setu.

«Viņa spēlēja labi, bet daudzreiz arī es Šafāržovai palīdzēju. Pieļāvu daudz dubultkļūdas, ar ko nebiju apmierināta,» pauda amerikāņu tenisiste, kurai šis bija divdesmitais «Grand Slam» tituls karjerā.

#selfie locker room selfie with my French open trophies!

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on

«Jūtos sajūsmināta. Vēl nesen svinēju savu 19.titulu, kad Austrālijā uzvarēju Mariju Šarapovu, bet šodien jau ir 20.panākums. Tas ir kā sapnis,» stāstīja Viljamsa.

Nākamais «Grand Slam» turnīrs no 29.jūnija līdz 6.jūlijam norisināsies Vimbldonā, Lielbritānijā. Kā uzsvēra tenisiste, būtu lieliski izcīnīt uzvaru arī Vimbldonas turnīrā.

«Pēdējos divus gadus man Vimbldonā nav bijušas īpaši labas sekmes, jo izstājos ceturtajā un trešajā kārtā. Mans mērķis ir sasniegt daudz vairāk nekā iepriekšējos gados. Ceru, ka Vimbldonā rādīšu labāku sniegumu. Mana roka pēc savainojuma ir atlabusi, līdz ar to ir cerības sasniegt ko vairāk,» atzīmēja amerikāniete.

Līdz ar savu divdesmito «Grand Slam» vienspēļu titulu, Viljamsa tuvojas atklātās ēras sekmīgākajai tenisistei vācietei Štefijai Grāfai, kura tika pie 22 uzvarētājas balvām. Savukārt visu laiku titulētākā tenisiste ar 24 «Grand Slam» tituliem ir austrāliete Mārgareta Korta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu