Viens no «Cavaliers» līderiem Īrvings vairs nepiedalīsies NBA finālsērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Klīvlendas «Cavaliers» komandai atlikušajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas daļā būs jāiztiek bez Visu zvaigžņu spēles aizsarga Kairija Īrvinga.

Kā secināts piektdien veiktajās pārbaudēs, sportists guvis lūzumu kreisā ceļgala kaulā, tāpēc būs nepieciešams 3-4 mēnešus ilgs atveseļošanās process.

Pirmajā NBA finālsērijas spēlē, kurā «Cavaliers» ar 100:108 piekāpās Goldensteitas «Warriors», Īrvings izcēlās ar 23 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, tomēr pagarinājumā viņam laukumu nācās atstāt priekšlaicīgi.

«Centos doties garām Klejam [Tompsonam]. Viss mans svars bija uz kreisās kājas,» pēc dueļa pauda Īrvings. «Nezinu, kas tieši notika, bet nejutos labi un nevarēju turpināt maču.»

Izslēgšanas turnīrā 23 gadus vecais Īrvings vidēji guva 18,7 punktus un izpildīja 3,7 rezultatīvas piespēles.

Turklāt jau kopš izslēgšanas sacensību pirmās kārtas «Cavaliers» komandai jāiztiek bez uzbrucēja Kevina Lava, kurš guva pleca traumu.

«Palikšu stiprs, neskatoties uz to, kas ir vai nav manā komandā,» paudusi «Cavaliers» komandas superzvaigzne Lebrons Džeimss, kurš savā sestajā NBA finālā cenšas iegūt trešo titulu.

«Esam spēlējuši mačus bez Kevina, bez Kairija. Zinām, kas jādara, kad viņi nav ierindā,» pauda «Cavaliers» galvenais treneris Deivids Blats, atgādinot, ka Īrvings jau izlaida divus mačus Austrumu konferences finālsērijas laikā. Toreiz viņa vietā laukumā devās austrālietis Metjū Delavedova.

«Brīdī, kad sāksim domāt, ka tagad ceļš uz titulu būs vieglāks, nokļūsim lielās nepatikšanās,» paudis «Warriors» galvenais treneris Stīvs Kerrs. «Mūs jāspēlē tāpat kā pirmajā mačā un jākļūst vēl labākiem.»

Sērija, kurā «Warriors» pašlaik atrodas vadībā ar 1-0, risināsies līdz kādas komandas četrām uzvarām. Nākamais mačs svētdien risināsies «Warriors» laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu