Jūrmalas velomaratona laikā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 7. jūnijā, norisināsies Jūrmalas velomaratons, viens no vērienīgākajiem tautas sporta pasākumiem Jūrmalas sporta sezonā. No sestdienas, 6. jūnija plkst.18.00 līdz svētdienas, 7. jūnija plkst.18.00 saistībā ar velomaratona norisi gaidāmi satiksmes ierobežojumi Jūrmalas teritorijā. Iedzīvotāji un transportlīdzekļu vadītāji aicināti būt saprotoši un nepieciešamības gadījumā pielāgot savu maršrutu, izvēloties citu ceļu.

Organizatori uzsver, ka gan pilsētas iedzīvotāji, gan viesi būs laipni gaidīti Jūrmalas velomaratona notikumu epicentrā pie Dzintaru koncertzāles, kur būs plašas izklaides iespējas visiem apmeklētājiem un atbalstītājiem. «Rūpēsimies, lai Jūrmalas velomaratons, kas jau kļuvis par iecienītu tradīciju Jūrmalas kalendārā, būtu aizraujoši svētki ne tikai sportistiem un dalībniekiem, bet ikvienam interesentam,» pauž sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Pasākuma laikā visas dienas garumā skanēs mūzika, norisināsies aizraujošās «Ruļļu cīņas», bērni varēs kārtīgi izlēkāties bezmaksas piepūšamajās atrakcijās, kā arī apmeklēt LEGO bērnu pilsētiņas konstruktoru pasauli kopā ar «LEGO Movie» varoņiem, kur viņus pieskatīs profesionāla aukle. Mazi bērni kopā ar vecākiem varēs izmēģināt balansa riteņus «Strider», bet pieaugušajiem būs pieejami velosipēdu testi un konsultācijas no veikala «FANS», padomi treniņos un īpašie piedāvājumi no «MyFitness» treneriem, kā arī daudzas citas atrakcijas un izklaides.

Plānotie satiksmes ierobežojumi:

No 6. jūnija plkst. 18.00 līdz 7. jūnija plkst. 18.00 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Dzintaru prospektā; K. Barona ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; Bulduru prospektā, posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Jūrnieku ielā; Vikingu ielā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai; Oskara Kalpaka prospektā, posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam; Meža prospektā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Turaidas ielai; Indras ielā un Turaidas ielā. No 7. jūnija plkst. 7.00 līdz plkst.18.00 būs aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru Mežaparka un Dzintaru Mežaparka autostāvvietās zemesgabalā Dzintari 1510 (izņemot ar velomaratona organizatoru izsniegtām atļaujām).

No 6. jūnija plkst. 22.00 līdz 7. jūnija plkst. 17.00 trases sagatavošanas laikā pēc nepieciešamības tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportlīdzekļu, iedzīvotāju transportlīdzekļu un transportlīdzekļu ar maratonu organizatoru izsniegtām atļaujām) Ikšķiles un Raunas ielā. No 7. jūnija plkst. 14.00 līdz 17.00 tiks atslēgts luksofors Turaidas un Lienes ielas krustojumā. Divvirzienu kustība no 7. jūnija plkst. 9.00 līdz plkst.18.00 tiks izveidota virzienā uz Bulduriem Lienes ielā posmā no Turaidas ielas līdz Dzintaru satiksmes pārvadam, kā arī Jūras ielā posmā no Konkordijas ielas līdz Turaidas ielai.

7. jūnijā no plkst. 9.00 līdz 17.00 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportlīdzekļu, iedzīvotāju transportlīdzekļu un transportlīdzekļu ar velomaratonu organizatoru izsniegtām atļaujām) Dzintaru prospektā; K. Barona ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; Bulduru prospektā, posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Jūrnieku ielā; Vikingu ielā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai; Oskara Kalpaka prospektā, posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam; Meža prospektā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Piestātnes ielai, Indras ielā, Edinburgas prospektā, posmā no Indras ielas līdz Turaidas ielai un Turaidas ielā.

Saistībā ar velomaratonu 7. jūnijā tiks mainīti arī vairāku pilsētas maršrutu autobusu kustības maršruti. Maršruti Nr. 4., 7., 10., 10a virzienā uz Kauguriem tiks novirzīti pa Piestātnes ielu, Edinburgas prospektu, Turaidas ielu un tad uz Lienes ielu. Papildu pieturvietas tiks novietotas Piestātnes ielā, Edinburgas prospektā iepretim Dzintaru dzelzceļa stacijai un Edinburgas prospektā starp Carnikavas ielu un Turaidas ielu.

Jūrmalas velomaratonā būs pieejamas četras distances visiem vecumiem un sportiskās sagatavotības līmeņiem: «DION» Sporta brauciens 87 km būs piemērots profesionāļiem, «Skandi Motors» Tautas brauciens 40 km būs pa spēkam ikvienam sporta entuziastam, ģimenes kopā ar bērniem būs īpaši gaidītas «Turkish Airlines» Ģimenes braucienā 14,5 km un LEGO bērnu distancēs 500-1000 m dažādām vecuma grupām. Plašāka informācija par Jūrmalas velomaratonu, distancēm un sacensību nolikumu pieejama sacensību mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu