Riberī piedalīsies savā pēdējā PK finālturnīrā Francijas izlasē (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola zvaigzne Franks Riberī šovasar Brazīlijā piedalīsies savā pēdējā Pasaules kausa finālturnīrā, tomēr viņš saglabā iespēju spēlēt izlasē līdz 2016.gada Eiropas čempionātam.

Pašlaik 31 gadu vecais Vācijas čempionvienības Minhenes «Bayern» pussargs Francijas izlasē kopš 2006.gada aizvadījis 80 spēles, kuru laikā guvis 16 vārtus.

«Šis būs mans pēdējais Pasaules kausa finālturnīrs,» trešdien atklājis Riberī. «Mums turp ir jādodas, lai kaut ko sasniegtu.»

Tikmēr Francijas Futbola federācijas prezidents Noels le Graē uzskata, ka pussargs ar savu paziņojumu ir pasteidzies. «Nākamais Pasaules kausa finālturnīrs būs pēc četriem gadiem. Riberī ir futbolists, kurš var spēlēt vēl ilgi. Sporta izcilnieki savu darbu var veikt daudzu gadu garumā, tāpēc šis lēmums ir sasteigts.»

Riberī 2006.gadā sekmēja Francijas izlases iekļūšanu Pasaules kausa izcīņas finālā, bet četrus gadus vēlāk viņš bija iesaistīts bēdīgi slavenajā spēlētāju streikā, kas komandai izbojāja visu turnīru.

Francijas futbolisti sacentīsies E apakšgrupā kopā ar Ekvadoru, Šveici un Hondurasu.

Pasaules kausa finālturnīrs no 12.jūnija līdz 13.jūlijam norisināsies 12 Brazīlijas pilsētās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu