Makilrojs pirms kāzām lauž saderināšanos ar Vozņacki

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Golfa zvaigzne Rorijs Makilrojs dienu pēc kāzu ielūgumu izsūtīšanas trešdien pavēstīja par saderināšanās laušanu ar pasaules otrā desmitnieka tenisisti Karolīnu Vozņacki.

Kāzu ielūgumu izsūtīšana 24 gadus vecajam Makilrojam ļāvusi saprast, ka viņš nav gatavs precībām. Karjerā divos augstākā līmeņa «Major» turnīros uzvarējušais ziemeļīrs uzsvēra, ka nav pareiza veida, kā pielikt punktu attiecībām, kas diviem cilvēkiem bija ļoti svarīgas.

«Tā ir mana problēma,» ar komunikāciju konsultantu starpniecību pavēstīja Makilrojs. «Novēlu Karolīnai [Vozņacki] laimi, ko viņa ir pelnījusi, un pateicos par lielisko kopā pavadīto laiku,» piebilda golferis.

Vecgada izskaņā Makilrojs un par viņu vienu gadu jaunākā dāniete Vozņacki savās «Twitter» vietnēs ievietoja fotogrāfijas un pavēstīja, ka ir vienojušies par kopīgu nākotni. Makilroja un Vozņacki attiecībās vētrains bija 2013.gads, jo jau iepriekš baumoja par viņu saderināšanos, bet vēlāk runāja, ka katrs ir aizgājis savu ceļu.

Abiem sportistiem aizvadītais gads bija sarežģīts arī profesionālajā jomā, jo pasaules ranga 10. vietas īpašnieks Makilrojs ASV Profesionālo golferu asociācijas (PGA) tūrē palika bez uzvarām, savukārt Vozņacki izdevās uzvarēt tikai vienā turnīrā Luksemburgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu